logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Restaurant


Content Image 1

Diner

Genieten staat hoog in het vaandel bij De Helden van Kien. Daarom hebben wij een uitgebreide dinerkaart met de allerlekkerste gerechten. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor ons Uitgekiend Dineren concept. Hierbij geniet je onbeperkt van verschillende gerechten voor een vaste prijs.

Toon kaart Direct reserveren
Content Image 2

Lunch

Voor een gezellige lunch met vrienden, familie of zakelijke relaties bent u bij De Helden aan het juiste adres! Ruime keus van onze lunchkaart, een prachtig terras en een unieke omgeving zijn de ingrediënten voor een geslaagde lunch.

Toon kaart Direct reserveren
Content Image 3

Kinderkaart

Ook voor de jonge helden ben je bij ons aan het juiste adres! Met een ruime keuze op de kaart kunnen ook zij komen genieten.

Toon kaart Direct reserveren
Content Image 4

Borrel

De Helden van Kien is bij uitstek dé locatie voor een gezellige borrel! Neem plaats op ons ruime terras en laat u verassen door al het lekkers wat onze borrelkaart te bieden heeft. Ondertussen kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Toon kaart Direct reserveren
Content Image 5

Bierkaart

Lekker genieten van (speciaal) biertje op ons terras? Dat kan! Het bierassortiment van De Helden van Kien varieert van heerlijke tapbiertjes tot aan mooie bieren op de fles. De keuze is reuze, ontdek dus snel meer.
 

Toon kaart Direct reserveren
Content Image 6

Cocktailkaart

Lekker genieten van een heerlijke cocktail bij De Helden van Kien? Dan zit je hier goed! We hebben verschillende cocktails waaruit u kunt kiezen. Ook hebben wij een mogelijkheid voor alcoholvrije cocktails. Check dus snel onze cocktailkaart.

Toon kaart Direct reserveren
Content Image 7

Wijnkaart

Zin in een lekker wijntje? De Helden van Kien geeft u verschillende mogelijkheden voor heerlijke wijnen. U kunt kiezen uit wit, rood, rosé, dessertwijnen en mousserend. Bekijk snel de wijnkaart. Zien wij u binnenkort bij ons op het terras met een wijntje in uw hand?

Toon kaart Direct reserveren

Activiteiten

Dit maakt ons uniek

Niet zo maar een hapje eten maar een geweldige dag beleven? Bekijk de mooiste arrangementen!

Lees meer

Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6